Dongguan Jinhuang Mold Co., Ltd

Nyheter

Precisionsdelar
Släpp tid: 2023-04-18 15:00:07  träffar: 6

how producerar precisionsdelar som bearbetar precisionsdelar?

first av allt, vad är precisionsbehandling, det är faktiskt en slags mekanisk bearbetning, men det är mer exakt, och kraven för produktionsmaskiner och process är relativt relativt hög. Med utvecklingen av industrialiseringen ökar klassificeringen av precisionsbearbetning, riktningen blir finare och mer specialiserad. Det är inte en enkel mekanisk bearbetning. Den kombineras med högteknologi för att spela sin roll bättre. Speciellt digitaliseringen av bearbetningen har gjort ett kvalitativt språng i sin utveckling. . Det kommer att bli en viktig vetenskap i framtiden och tjäna den industriella utvecklingen.
any -maskin består av många olika små delar, som var och en spelar en viktig roll. Delar måste monteras, så att tillverkare av precisionsmaskiner kommer att återprocessera dem. Efter bearbetning av olika delar kan vi få mer lämpliga delar, så för att göra dessa produkter bättre för oss själva. Service, så många människor är oumbärliga för den viktiga delen av precisionsbearbetning.
in -ordning för att säkerställa precisionen av precisionsdelar bearbetning av grova och fina mekaniska delar utförs bäst separat. Eftersom skärmängden är stornär de grova mekaniska delarna bearbetas har arbetsstyckets skärkraft och klämkraften stor, värmeproduktionen är stor och bearbetningsytan på de mekaniska delarna har ett betydande arbetshärdande fenomen och det finns En stor intern stress i arbetsstycket. När bearbetningen av grova och grova mekaniska delar utförs kontinuerligt, kommer precisionen för de färdiga delarna att gå förlorade snabbt på grund av omfördelningen av stress.-i Precision Part Processing Route, en värmebehandlingsprocess är ofta ordnad ordförande . Arrangemanget av värmebehandlingsprocessen är som följer: För att förbättra metallens skärning, såsom glödgning,normalisering, släckning och härdning, etc., är det vanligtvis ordnat innan bearbetningen av de mekaniska delarna.

n

Tidigare: Spegel sparkmaskin

Nästa: No